Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Service

We bieden je extra diensten aan waar je als huurder gebruik van kunt maken. Soms gratis, soms in ruil voor een vergoeding.

Service

Gamma Verhuisservice

Glasverzekering

Heb je nog geen glasverzekering? Je kunt deze via ons afsluiten. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@standvastwonen.nl. Het kán voordeliger zijn, omdat we je een gezamenlijke glasverzekering bieden. Het is in ieder geval makkelijker voor je. Je belt het servicenummer van de glasverzekering en zij zorgt dat je kapotte ruit vervangen wordt. Zowel de ramen in de buitenkozijnen als al het glas binnen (dat bedoeld is voor het doorlaten van licht) zijn verzekerd. De kosten (€ 1,05 per maand) betaal je elke maand samen met de huur.

Wil je glasschade melden?

En heb je je via Standvast Wonen verzekerd? Dan geef je de schade meteen door aan de meldkamer van Glasverzekering De Samenwerking. De meldkamer is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Het gratis servicenummer is: 0800 - 022 61 00.

Gaat het om glasschade van een appartement of de gemeenschappelijke ruimte in een VvE-woongebouw? Dan bel je meteen naar Centraal Beheer: 0800 - 022 99 55.

Huur je een woning op Koolzaadveld 3 t/m 107 in Beuningen, neem dan contact op met VVE Diensten Arnhem (Goudse Verzekeringen): 026 - 326 00 66.

Huur je een woning op Bernhardstraat 59 t/m 69 in Beuningen, bel dan naar Hestia Nijmegen: 024 - 360 45 55.

Huur je een woning van ons in een van de gebouwen op de Handelskade (Dock I, Dock II, Havenkraan) in Nijmegen? Bel dan naar De Glaslijn: 0800 - 020 50 10.

Leefbaarheidsfonds

Heb je een idee om het woonplezier in je buurt te vergroten?

Bijvoorbeeld:

  • De straat opfleuren, bijvoorbeeld met plantjes rondom bomen.
  • Zorgen dat buurtbewoners elkaars tuin- en klusgereedschap kunnen lenen.
  • Het opknappen van een plein, zodat alle buurtbewoners hier gebruik van kunnen maken.
  • Jouw idee?

Heb je nog materiaal en/of geld nodig voor jouw idee? Laat het ons weten. Wellicht komt jouw idee in aanmerking voor een bijdrage uit ons Leefbaarheidsfonds. Je kunt je aanvraag via ons online formulier doen.

Mobiel trefpunt Kate

Organiseer je binnenkort een activiteit in je buurt of dorp? Of heb je iets te bespreken? Nodig dan ‘Kate’ uit! Kate is een schaftkeet die ingericht is als mobiel trefpunt. Je kunt haar lenen voor buurt- en dorpsgerichte activiteiten. Lees hier meer informatie of reserveer direct online.

Servicepakket

Het huis waarin je woont moet natuurlijk netjes worden onderhouden. Voor dat onderhoud zijn jij als huurder en Standvast Wonen als verhuurder sámen verantwoordelijk. Maar wie zorgt voor wat? In de folder over ons Servicepakket vind je antwoord op deze vraag. Valt je reparatieverzoek onder het Servicepakket? Geef dan direct online je reparatieverzoek aan ons door. Wil je je aanmelden voor het Servicepakket? Dit kun je direct online doen (zie link hieronder). Je betaalt een eenmalig instaptarief van € 25,00. De maandelijkse kosten van het Servicepakket bedragen € 5,54.

Springkussen

Helaas, je kunt ons springkussen op dit moment niet lenen. We onderzoeken momenteel andere mogelijkheden om onze huurders te ondersteunen bij activiteiten in hun buurt of dorp. Mogelijkheden die ook beter aansluiten bij wat we mogen volgens de wet. We weten niet precies wanneer we hier meer over kunnen zeggen. Via deze website houden we je op de hoogte.

Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op

Dit doe je via info@standvastwonen.nl of 024 - 382 01 00.

Nieuws

Woonpunt september is uit


08-09-2017

Het zomernummer van Woonpunt is uit! In dit nummer onder andere:


lees meer >

Wij bouwen 50 appartementen in Malvert


28-07-2017

De wijk is bijna klaar: begin 2018 zetten we de laatste stap. In juli werd bekend dat aannem...


lees meer >

Corporaties Arnhem-Nijmegen bundelen krachten


17-07-2017

Zeventien woningcorporaties in de woningmarktregio Arnhem-Nijmegen, waaronder Standvast Wonen,&nb...


lees meer >

Kulturhus De Meent weer in handen van Afferden


13-07-2017

Vrijdag 30 juni droegen we onze aandelen in kulturhus De Meent over aan de exploitatiesticht...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.