Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

31-05-2017 |

40 nieuwe bewoners vinden hun plek in de Hutgraaf

Het was vanmiddag gezellig druk bij ons op kantoor. We ontvingen namelijk alle nieuwe bewoners van de 40 huurappartementen in de Hutgraaf in Beuningen.

We gaven ze informatie over de woning en andere belangrijke huurzaken. Buurtbeheerder Jos Willems gaf via een filmpje uitleg vanuit een van de woningen. Leuk én slim! Daarna ondertekenden alle bewoners hun huurcontract.

We vinden ontmoeting tussen bewoners belangrijk

Daarom organiseerden we voor het eerst een moment waarop we alle bewoners tegelijk uitnodigden. En dit werd gewaardeerd. Na een borreltje wensten we alle nieuwe bewoners veel succes met verhuizen en inrichten. Want morgen krijgen ze de sleutel!

We voegen 40 betaalbare huurappartementen aan Beuningen toe

Daar zijn we trots op. We vergroten hiermee ook het aantal woningen waarvoor je huurtoeslag kunt krijgen. In de nieuwe wijk De Hutgraaf bouwt Hendriks Bouw en Ontwikkeling in totaal 140 verschillende woningen. Zo ontstaat er een buurt met een mix aan mensen en waar jong en oud met elkaar samenleven. En dit zorgt voor een buurt waar je prettig woont. 

 

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.