Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

29-09-2016 |

Aanpassing telefonische bereikbaarheid

Vanaf maandag 3 oktober 2016 kun je ons telefonisch bereiken op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

We passen onze telefonische bereikbaarheid aan omdat we merken dat steeds meer huurders hun huurzaken digitaal regelen via onze website of Mijn Standvast Wonen.

Regel je huurzaken online via Mijn Standvast Wonen

Heb je vragen over je huurprijs, je huursaldo of wil je persoonlijke zaken regelen zoals het doorgeven én inplannen van een reparatieverzoek of het opzeggen van de huur? Dit kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week via je persoonlijke pagina op Mijn Standvast Wonen doen. Nog geen account? Deze maak je in een paar eenvoudige stappen aan. Vervolgens log je in met je e-mailadres om naar je persoonlijke pagina te gaan.
Klik hier om een account aan te maken.

Op onze website vind je alle informatie over huren en wonen. Via onze website kun je ook andere huurzaken direct regelen zoals het aanvragen van zelf klussen in je woning of het aanvragen van een schutting. Heb je vragen over het vinden van een andere huurwoning? Kijk dan op www.entree.nu.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.