Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

19-01-2017 |

Beheer Verenigingen van Eigenaren uitbesteed

Per 1 januari 2017 zorgt Wieringerwaard VvE Beheer uit Druten voor het beheer van de Verenigingen van Eigenaren. We besteden het beheer vooral uit omdat wettelijke regels veranderd zijn. Ook kunnen we ons zo nog meer richten op onze belangrijkste taak: zorgen voor passende en betaalbare woningen voor mensen met een lager inkomen. 

Voor eigenaren verandert weinig

Voor de Verenigingen van Eigenaren verandert erg weinig. Ze houden dezelfde voorwaarden en tarieven als ze gewend zijn. En de service en de uitvoerende beheerder blijven gelijk. Alle Verenigingen van Eigenaren gingen akkoord met ons voorstel het beheer uit te besteden.

Wieringerwaard is per 1 januari 2017 secretarieel, financieel en technisch beheerder. Ze organiseert bijvoorbeeld de jaarlijkse ledenvergadering, stelt de begroting voor de komende jaren op en sluit onderhoudscontracten af.

Onze rol

Een aantal woongebouwen van ons heeft een Vereniging van Eigenaren. Een Vereniging van Eigenaren ontstaat wanneer er in een gebouw een appartement is verkocht. Alle eigenaren van een appartement in een gebouw vormen samen deze vereniging. Wij zijn eigenaar van alle huurappartementen in een gebouw.

Een medewerker van ons werkt tijdelijk voor Wieringerwaard. Zo verliezen we geen belangrijke kennis en ervaring die we de laatste jaren opdeden.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.