Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

25-03-2019 |

Corporaties De Gemeenschap en Standvast Wonen kiezen voor 100% groene stroom

Alle algemene ruimtes in woongebouwen krijgen stroom via Nederlandse zonnepanelen

Corporaties De Gemeenschap en Standvast Wonen kiezen voor 100% groene stroom

Vanaf april levert De Groene Stroomfabriek uit Nijmegen stroom aan alle algemene ruimtes in woongebouwen die De Gemeenschap en Standvast Wonen verhuren. De stroom komt van Nederlandse zonnepanelen. Huurders betalen hiervoor niets extra’s. De corporaties zetten hiermee een eerste gezamenlijke stap in verduurzaming. Per 1 mei 2019 fuseren Standvast Wonen en De Gemeenschap en gaan samen verder als Woonwaarts.

De Groene Stroomfabriek levert ook gas voor de algemene ruimtes van Standvast Wonen. De ACM (Autoriteit Consument en Markt) controleert de herkomst van de energie, CertiQ certificeert de energie. Met de keuze voor 100% groene energie zijn De Gemeenschap en Standvast Wonen weer een stap dichter bij alle huurwoningen CO2-neutraal in 2050.

 

 

 

VvE’s en huurders hebben een eigen verantwoordelijkheid

 

 

De Gemeenschap en Standvast Wonen regelen groene energie voor de algemene ruimtes. In woongebouwen met koopappartementen kiest de VvE de leverancier. Voor gas en stroom in hun woning bepalen huurders zelf wie de energie levert.

 

 

De Groene Stroomfabriek levert CO2-gecompenseerd gas

 

Gas is en blijft een fossiele brandstof die nog steeds nodig is in Nederland. De Groene Stroomfabriek levert nu gas uit Nederland. Ze compenseert dit door te investeren in bos-, wind- en hydroprojecten die de CO?-uitstoot tegengaan.

 

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.