Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

26-04-2018 |

Samen met De Gemeenschap onderzoekt Standvast Wonen de meerwaarde van een fusie

Samen met De Gemeenschap onderzoekt Standvast Wonen de meerwaarde van een fusie

Daarvoor ondertekenden de directeur-bestuurders samen met de voorzitters van beide raden van toezicht een intentieovereenkomst. Als het onderzoek tot positieve resultaten leidt, willen de corporaties begin 2019 fuseren.

Het haalbaarheidsonderzoek van de komende maanden maakt duidelijk wat de concrete meerwaarde van een fusie is. En wat deze vorm van samenwerking oplevert voor in ieder geval de belangen van huurders en woningzoekenden, volkshuisvestelijke taken, financiën en organisatie. Ook onderzoeken de corporaties de scenario’s intensief samenwerken en zelfstandig blijven.

Belangen van huurders en woningzoekenden staan voorop

“Dat is nu al zo maar ook straks na een eventuele fusie”, zegt Paul van Roosmalen, directeur-bestuurder van De Gemeenschap. “We blijven ons inzetten voor betaalbare woningen en een goede dienstverlening. Via een fusie kunnen we daarin misschien nog meer betekenen omdat we onze kennis, mensen en geld bundelen en efficiënter inzetten.”

Samen sterker in de regio Nijmegen

“We werken als corporaties al een tijd samen in projecten en ervaren dat als positief”, vertelt Esther Lamers, directeur-bestuurder van Standvast Wonen. “We verwachten dat een fusie dat versterkt. Daarnaast zien we veel kansen om onze huidige en toekomstige ambities samen beter te kunnen realiseren. Zowel voor de stad Nijmegen als voor de dorpen in de gemeenten Beuningen en Druten.”

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.