Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

20-03-2019 |

De Gemeenschap en Standvast Wonen fuseren per 1 mei 2019

We gaan verder onder de naam Woonwaarts

De Gemeenschap en Standvast Wonen fuseren per 1 mei 2019

Samen vormen we een krachtige corporatie met ongeveer 11.500 woningen in de gemeente Beuningen, Druten en Nijmegen. Als Woonwaarts zetten we volop in op duurzaamheid en het betaalbaar houden van woningen.

We willen nóg meer zichtbaar aanwezig zijn in de wijken. Hiervoor richten we sterkere wijkteams in die dichter bij de huurders staan. Zo zien we sneller welke huurders extra aandacht of begeleiding nodig hebben. En als het nodig is, kunnen we direct hulp van (zorg)instanties inschakelen. 

Over de naam Woonwaarts

Een nieuwe organisatie vraagt om een nieuwe naam. Medewerkers en een vertegenwoordiging van huurders gingen samen op zoek naar een positieve en uitdagende naam die de ambities van de organisatie weergeeft. Het is Woonwaarts geworden. Een naam die nog niet bestaat, waar beweging in zit, die over wonen gaat. Waarts betekent ‘naar’, ‘in de richting van’. Woonwaarts heeft een verbinding met voorwaarts en huiswaarts. De naam is bedacht door een huurder. 

De Gemeenschap en Standvast Wonen werken de fusie verder uit. Alle medewerkers hebben baangarantie gekregen. 

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.