Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

08-02-2018 |

Debat - Een passend huis voor iedereen

Maandag 12 maart 2018 om 20.00 uur in LUX - Nijmegen

Jaren aan inschrijftijd, en toch geen huurwoning kunnen vinden. Het is de realiteit voor veel starters in Nijmegen. Vaak vallen zij bij het vinden van een betaalbare woning buiten de boot. Tijd dus voor een debat. Wat gaan de diverse politieke partijen hieraan doen? Hoe krijgen we een passende woning voor iedereen? Het Platform Nijmeegse Woningcorporaties organiseert dit debat samen met LUX Nijmegen op maandag 12 maart om 20.00 uur.

Betaalbaarheid

Starters hebben het moeilijk op de woningmarkt en een oplossing lijkt nog lang niet in zicht. Het inkomen is niet zeker genoeg om een hypotheek te krijgen. En te hoog om bij een corporatie te huren. Hoe zien de Nijmeegse partijen de realisatie van goedkope woningen voor zich? En welke rol spelen woningcorporaties hierbij?

Een geschikt huis voor iedere levensfase

Maar wat gebeurt er met de bewoners van starterswoningen als zij geen starters meer zijn? Het is mooi als ze verhuizen naar een passende woning. Maar dat betekent dat ouderen ook moeten verhuizen. Is een passende woning voor iedereen eigenlijk wel mogelijk? Ga samen met de politici en woningcorporaties hierover in gesprek tijdens dit tweede verkiezingsdebat. Dit debat is onderdeel van een reeks, op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. Zie hier het hele programma.

https://www.lux-nijmegen.nl/debat/een-passend-huis-voor-iedereen/

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.