Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

13-07-2017 |

Kulturhus De Meent weer in handen van Afferden

Vrijdag 30 juni droegen we onze aandelen in kulturhus De Meent over aan de exploitatiestichting De Meent. Hiermee is het kulturhus weer volledig in handen van de gemeenschap van Afferden.  

Wij vinden het beheer van een dorpshuis niet meer onze taak. Maar we vinden het kulturhus wel van groot belang voor de vitaliteit van Afferden. Daarom zorgden we er samen met de gemeente Druten voor dat met de overdracht van de aandelen het voortbestaan nu zo goed mogelijk gegarandeerd is. Dit is vanaf het begin ook altijd onze intentie geweest.

Kulturhus belangrijke voorziening voor afferden

Het kulturhus biedt ruimte aan het bruisende verenigingsleven in Afferden en is daarmee een belangrijke voorziening voor Afferden. Mensen ontmoeten elkaar in het kulturhus en het bevordert de samenwerking tussen alle betrokkenen. Het opende in 2010 haar deuren. Het kulturhus kwam tot stand door intensieve samenwerking tussen gemeente Druten, Standvast Wonen en het bestuur van Dorpshuis de Meent.
Lees meer op de website van kulturhus De Meent.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.