Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

15-09-2015 |

Lagere energielasten dankzij bijdrage provincie Gelderland

45 Gelderse woningcorporaties investeren momenteel flink in een kwaliteitsverbetering van ca. 10.000 sociale huurwoningen in Gelderland. Door een bijdrage van provincie Gelderland kunnen deze corporaties nóg meer investeren in het duurzaam maken van deze woningen.

Lagere rekening

Bewoners krijgen door het aanbrengen van extra energiebesparende maatregelen een lagere energierekening én meer wooncomfort. Bovendien heeft de investeringsimpuls van provincie Gelderland een positief effect op de werkgelegenheid. Naast ca. 600 banen in de bouw worden ook 150 leerlingwerkplaatsen gerealiseerd.

Standvast Wonen

Standvast Wonen heeft subsidie gekregen voor de verduurzaming van 221 huurwoningen in de Hatertse Hei. We verbeterden de woningen op het gebied van techniek, geluid, brandveiligheid, esthetiek, maar vooral qua duurzaamheid (energiezuiniger). 

Film

In deze vijfde film (5.40 min) in een reeks van zes komen o.a. mevrouw Peterson uit Barneveld en de heer Gassenaar uit Apeldoorn aan het woord. Zij staan stil bij de positieve effecten van de impuls voor hun woongenot.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.