Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

04-07-2017 |

Nieuwe bewoners in De Hutgraaf!

Nieuwe bewoners in De Hutgraaf!

Op donderdag 1 juni 2017 ontvingen de bewoners van de 40 huurappartementen in de Hutgraaf al hun sleutel. En vanmiddag vierden we dit met alle bewoners, betrokken collega's en vertegenwoordigers van de gemeente Beuningen en Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Na het officiële gedeelte en de onthulling van het naambord door bewoners, was er vooral tijd voor ontmoeten en gezelligheid.

We zijn trots dat we deze 40 appartementen in Beuningen konden realiseren

Want met de toevoeging van deze appartementen vergroten we het aantal woningen betaalbare woningen. En dat is en blijft onze belangrijkste taak. En we zorgen voor meer doorstroming in Beuningen. 13 van de nieuwe bewoners in de Hutgraaf lieten namelijk een huurwoning van ons achter. Deze woningen (acht sociale huurwoningen, vier vrije sector huurwoningen en een koopwoning) zijn dus beschikbaar gekomen voor andere woningzoekenden.

We wezen de appartementen toe aan een mix van mensen

In totaal wezen we zeven appartementen aan starters toe. Vier via loting en nog eens drie via het aanbodmodel. Drie appartementen wezen we toe aan kandidaten vanuit het Beuningse proefproject ‘van groot naar beter’. Het gaat om 65+ huurders die een eengezinswoning achterlaten in Beuningen. Door verhuizing naar de Hutgraaf kwamen er zo grote eengezinswoningen vrij voor andere woningzoekenden. In totaal kregen negen woningzoekenden voorrang op de appartementen omdat zij een indicatie voor een levensloopgeschikte woningen hadden.

Onze bijdrage aan vitale buurt

De woningen wezen we toe aan verschillende huishoudens. Van jong tot oud. En naast de 40 huurappartementen, realiseert Hendriks Bouw en Ontwikkeling in de nieuwe wijk nog eens 101 koopwoningen, waaronder stadsvilla’s, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het merendeel hiervan is al opgeleverd. Wij geloven dat deze mix aan mensen en woningen bijdraagt aan een buurt waar mensen prettig wonen, goed met elkaar samenleven en elkaar ontmoeten. Een vitale buurt dus!

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.