Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

06-11-2017 |

Nieuwe website Entree vanaf 2 januari 2018

Nieuwe website Entree vanaf 2 januari 2018

Ben je op zoek naar een (andere) huurwoning in deze regio? Dan zoek je vanaf januari op de nieuwe website van Entree. De nieuwe website maakt het je nog makkelijker een passende woning te vinden!

Op 2 januari 2018 gaat de nieuwe website op www.entree.nu live. De belangrijkste voordelen van de nieuwe website zijn dat je nog meer woonwensen kunt opgeven en dat je meer informatie over de woning en de buurt vindt. De woningen die het beste bij jouw woonwensen passen, vind je bovenaan bij het aanbod. Dat maakt het zoeken naar een passende woning een stuk makkelijker!

Van 22 december tot en met 1 januari staan er geen woningen op www.entree.nu

Ook kun je je inschrijfgegevens in deze periode niet aanpassen. Dit komt door de voorbereidingen voor de nieuwe website. Van 29 december tot en met 1 januari is de website helemaal niet bereikbaar. Dit heeft te maken met de overgang van de oude naar de nieuwe website. Op 2 januari is de nieuwe website online en zie je de vrijkomende woningen weer. Je kunt dan ook je gegevens weer aanpassen.

Sta je ingeschreven als woningzoekende? Dan ontvang je eind december een e-mail met informatie over wat je moet doen

In deze e-mail staat hoe je kunt inloggen op de nieuwe website en hoe je je inschrijving activeert. Er staat ook meer informatie in over de nieuwe website. Controleer daarom goed of je juiste e-mailadres bij je inschrijving staat.

De toewijzingsregels blijven gelijk

De meeste huurwoningen wijzen de corporaties toe op basis van meettijd. Hoe langer je meettijd is, des te meer kans je maakt op een woning. Sommige woningen worden via loting toegewezen. Bij loting is meettijd niet van toepassing. Hier verandert dus niets in.

Meer weten over Entree? Ga naar www.entree.nu.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.