Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

18-06-2018 |

Onderzoek woonlasten van start

Wij vinden het belangrijk dat iedereen betaalbaar kan wonen. Dit betekent dat de huur en andere woonlasten passen bij het inkomen. Daarom onderzoeken we samen met het HuurdersPlatform Standvast Wonen de woonlasten van onze huurders. Een onafhankelijk bureau voert dit onderzoek voor ons uit.

Al onze huurders ontvingen de afgelopen week via de post een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen

We vragen ze naar hun maandelijkse woonlasten en hoe ze deze ervaren en of de maandelijkse lasten passen bij hun inkomen. Maar ook of er nog voldoende geld overblijft om van te kunnen leven.

Na de zomer krijgen wij een rapport met de uitkomsten

Op basis hiervan bepalen we welke acties mogelijk zijn die bijdragen aan betaalbaar wonen. Denk bijvoorbeeld aan het eerder uitvoeren van energiemaatregelen in eengezinswoningen of appartementen. Zodat de energierekening lager wordt.

Heb je de brief niet ontvangen en wil je wel meedoen? Neem dan uiterlijk 25 juni 2018 contact met ons op

Je bereikt ons via info@standvastwonen.nl. Of via 024 - 382 01 00, op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.