Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

14-03-2016 |

Prestatieovereenkomst 2016-2017 gesloten

Afgelopen donderdag 10 maart 2016 ondertekenden de gemeente Druten, de in deze gemeente actieve woningcorporaties Standvast Wonen en Woonstichting De Kernen en de huurdersorganisaties HuurdersBelangen Druten en Stichting Bewonersraad De Kernen de Prestatieovereenkomst 2016-2017. Dit zijn de eerste prestatieafspraken in de regio sinds de invoering van de nieuwe woningwet.

 

Dynamiek

De dynamiek binnen het werkveld Wonen leek de afgelopen jaren heviger dan ooit. Woningstichting Alphons Ariëns fuseerde met Standvast Wonen, de gemeente Druten stapte over naar de regio Arnhem Nijmegen en wetten en regels werden vernieuwd. Met name de herziening van de Woningwet was een belangrijke reden om tot dit moment te wachten met het maken van afspraken.

Huurdersorganisaties

De positie van huurders is in de herziene Woningwet steviger verankerd. De wet schrijft voor dat huurdersorganisaties bij het maken van prestatieafspraken als volwaardig partner aan tafel zitten en zij medeondertekenaar van de prestatieovereenkomst zijn.

Afspraken

In goed overleg maakten de vijf partijen afspraken over onderwerpen als betaalbaarheid, productie, duurzaamheid, wonen en zorg en leefbaarheid. Bovendien spraken de partijen af dat de gemeente Druten dit jaar nog een nieuwe Woonvisie opstelt en dat de corporaties en huurdersorganisaties daarbij betrokken worden.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.