Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

01-12-2015 |

Realisatie 40 appartementen Hutgraaf Beuningen

Woensdag 18 november ondertekenden Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss en Standvast Wonen uit Nijmegen de turn-keyovereenkomst voor de realisatie van 40 sociale huurappartementen in plan De Hutgraaf in Beuningen.

Behoefte aan middelgrote appartementen

Standvast Wonen koopt de 40 appartementen omdat deze voorzien in de behoefte aan middelgrote levensloopgeschikte appartementen met lift in de kern van Beuningen, waar De Hutgraaf onder valt. Alle 40 appartementen zijn levensloopgeschikt. Dit betekent dat wanneer bewoners minder mobiel worden, zij hier comfortabel kunnen blijven wonen. Dit draagt bij aan een vitale buurt. 

Betaalbaar en passend wonen

Standvast Wonen staat voor betaalbaar en passend wonen. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens, zowel voor jong als oud en krijgen huurprijzen van € 550 en € 650 exclusief servicekosten. Ongeveer 30 appartementen wijst Standvast Wonen volgens de nieuwe wettelijke passendheidsnorm toe (deze gaat in per 1 januari 2016). Dit wil zeggen dat de 30 appartementen worden toegewezen aan woningzoekenden die recht hebben op huurtoeslag. De huurprijs van deze appartementen ligt onder de geldende huurtoeslaggrens (voor één- en tweepersoonshuishoudens ligt deze grens op € 575 per maand). Lees hier meer.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.