Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

25-03-2016 |

Start onderzoek klanttevredenheid

We willen graag weten wat huurders vinden van onze dienstverlening. Daarom onderzoeken we vanaf april 2016 weer structureel onze klanttevredenheid.

Waarom onderzoeken we de klanttevredenheid?

Wij bieden onze huurders graag goede dienstverlening aan en willen weten wat zij van onze dienstverlening vinden. Daarnaast werken wij met dit onderzoek mee aan een landelijke benchmark over de prestaties van woningcorporaties. Dit is een soort maatstaf, waardoor wij zien hoe wij presteren ten opzichte van andere corporaties.

Wie voert het onderzoek uit?

Het onderzoeksbureau USP uit Rotterdam voert namens ons het onderzoek uit. 

Wie kunnen er meedoen aan het onderzoek?

Alle huurders die onlangs een reparatieverzoek indienden, pas verhuisden naar of vertrokken uit een woning van ons, kunnen telefonisch of via e-mail benaderd worden voor het onderzoek. Het onderzoek bestaat uit een aantal korte vragen en neemt ongeveer 5 minuten in beslag. We informeren onze huurders per mail en per brief hierover. 

Wat doen we met de resultaten van het onderzoek?

De resultaten van het onderzoek gebruiken we om onze dienstverlening aan onze huurders te verbeteren. Hoe meer huurders meedoen aan het onderzoek, hoe betrouwbaarder de resultaten.

Vragen?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of te bellen via 024 – 382 01 00.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.