Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

03-01-2019 |

We zoeken een enthousiaste trainee voor onze uitdagende ICT projecten!

We zoeken een enthousiaste trainee voor onze uitdagende ICT projecten!

Het ICT landschap verandert enorm sinds enkele jaren. Dat merken wij ook binnen Standvast Wonen. Heb jij net je HBO-opleiding Business IT en management afgerond en wil je graag ervaring opdoen in een uitdagende ICT omgeving? Laat het ons weten! Bekijk hier onze oproep op YouTube.

Hiervoor ben je nodig

Je leidt diverse projecten die bijdragen aan de verbetering van de bedrijfsvoering in relatie tot ICT. Je stelt zelfstandig of samen met andere partijen projectplannen op en begeleidt de werkvoorbereiding en uitvoering van projecten. Projecten worden nauwkeurig, tijdig en binnen budget uitgevoerd, binnen de kaders van het projectplan.

Je hebt het talent en de ambitie om als volwaardig adviseur ICT en belangrijke sparringpartner beschouwd te worden. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de manager Bedrijfsvoering en de collega’s van het ICT team. Zo draag je bij aan de realisatie van de toekomstige organisatiedoelen. Je gaat onderzoekend en vanuit een methodische aanpak te werk. Gedreven om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken. 

Dit heb je in huis

Je bent klantgericht, communicatief vaardig en maakt op een natuurlijke wijze verbinding met anderen. Je kunt goed projectmatig werken en beschikt over goede adviesvaardigheden. Je bent proactief, initiatiefrijk en hebt een oplossingsgerichte houding. Tot slot heb je technisch inzicht, en kennis van bedrijfsprocessen en het beheren van systemen.

Relevante ervaring, bijvoorbeeld opgedaan tijdens een afstudeeropdracht, is een pré.

Ons aanbod aan jou

Bij Standvast Wonen werk je in een mooie organisatie die nooit stilstaat, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je salaris is vastgesteld op basis van de CAO Woondiensten 2017-2018. Daarin zijn ook je arbeidsvoorwaarden geregeld. De functie is ingeschaald in F. Daarnaast bieden we enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je start met een contract voor maximaal 36 uur per week, voor 1 jaar. 

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Peter Elbers, manager Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 024-382 01 00.

  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Bianca van Raamsdonk, P&O adviseur, p.o@standvastwonen.nl.

  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.