Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

07-02-2018 |

We zoeken een projectleider met passie voor onderhoud en hart voor huurders

Ervaren, vakbekwaam, technische achtergrond, goede sociale vaardigheden

We zoeken een projectleider met passie voor onderhoud en hart voor huurders

Elk jaar onderhouden we honderden huurwoningen in onze buurten. Een flinke klus voor ons, spannend voor onze bewoners, een uitdaging voor jou? Laat het ons weten! We zoeken namelijk een projectleider met technische kennis en ervaring die weet hoe belangrijk een (t)huis voor onze huurder is. En die zelf thuis is in de wereld van onderhoud, duurzaamheid en ketensamenwerking.

Op de afdeling Volkshuisvesting hebben we bij planmatig onderhoud de eerste stappen gezet naar ketensamenwerking. In een meer regisserende rol. Dit jaar bouwen we verder aan deze nieuwe vorm van opdrachtgeverschap.

Hiervoor ben je nodig

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meerdere (planmatige) onderhouds- en duurzaamheidsprojecten en het (her)afsluiten van onderhoudscontracten. Deze realiseer je volgens de afspraken, budgetten en kwaliteitseisen. En je zorgt dat het MJOP binnen kaders is opgesteld en de financiële vertaalslag wordt gemaakt.

Je vervult een belangrijke rol in de doorontwikkeling van het team van projectleiders. Ook draag je bij aan het verder professionaliseren van ketensamenwerking als nieuwe vorm van opdrachtgeverschap. Samen met de geselecteerde onderhoudspartners. Je hebt een visie op wat daarvoor nodig is en je bent in staat dat, samen met je collega’s, ook met daadkracht te realiseren.

Dit heb je in huis

Je beschikt over minimaal een afgeronde MTS-opleiding Bouwkunde en HBO werk- en denkniveau, opgedaan door ervaring in een soortgelijke functie.

Je bent zelfstandig, resultaatgericht en initiatiefrijk en je houdt je goed staande in een zakelijke, no-nonsense werkveld. Natuurlijk ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten, maar je ziet daarnaast het grotere geheel en handelt ook in het belang van je team.

Samenwerken is één van je kernkwaliteiten. Je bent een teamplayer, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en maakt op natuurlijke wijze verbinding met anderen. Je bekijkt situaties goed vanuit diverse perspectieven en denkt met anderen mee. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en lastige zaken bespreekbaar te maken.

Je beschikt over goede projectmanagement vaardigheden zoals plannen en organiseren. Verder kijk je met een positieve blik naar ontwikkelingen en veranderingen in het werkveld en doe je voorstellen om processen te verbeteren. Kennis en ervaring met conditie gestuurd onderhoud, de RGS-methodiek en/of processturing en –planning op basis van 'Lean' is een pluspunt. Naast ervaring met planmatig onderhoud is het positief als je ook bekend bent met mutatie- en serviceonderhoud.

Ons aanbod aan jou

Bij Standvast Wonen werk je in een mooie organisatie in ontwikkeling, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega's. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je salaris is vastgesteld op basis van de cao Woondiensten. Daarin zijn ook je arbeidsvoorwaarden geregeld. Je functie is ingeschaald in I (tussen € 3.333,- en € 4.167,-). Daarnaast bieden we enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden. Je start met een arbeidscontract voor 1 jaar.

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Theo van Heukelom, manager Volkshuisvesting, via telefoonnummer 024 – 382 01 00.

  • Heb je interesse in de functie? Stuur dan vóór maandag 19 februari 2018 je motivatiebrief met CV naar Bianca van Raamsdonk, P&O adviseur, p.o@standvastwonen.nl. De gesprekken vinden plaats op woensdag 21 februari 2018.
     
  • Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

  • We zoeken binnen en buiten onze organisatie naar een projectleider. Zijn er twee sollicitanten die beide geschikt zijn? Dan heeft de interne kandidaat onze voorkeur.

  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden. Delen via social media mag wel!
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.