Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

07-09-2017 |

We zoeken een senior verhuurmakelaar

De schakel tussen het team en de manager

We zoeken een senior verhuurmakelaar

We willen het continue verhuurproces van het team van verhuurmakelaars versterken. Daarom zoeken we een senior verhuurmakelaar. Het gaat om een functie van 24 uur per week, verdeeld over ten minste 4 dagen, voor 1 jaar, met mogelijke verlenging.

Wat ga je doen?

Als senior verhuurmakelaar ben je de schakel tussen het team van verhuurmakelaars en de manager. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie: het realiseren van de voortgang en het optimaal verdelen van de werkzaamheden over de teams. Je hebt de rol van meewerkend voorman, verhuurt zelf woningen en voert inspecties uit. Voor het team van verhuurmakelaars ben je de dagelijkse vraagbaak voor zowel sociale huur als vrije sector. Je zorgt dat de medewerkers het proces volledig en eenduidig uitvoeren. Continue procesverbeteringen pak je actief op.

Wie zoeken we?

Je hebt minimaal een gerichte MBO/HBO-opleiding afgerond en je hebt enige jaren werkervaring als allround verhuurmakelaar. Het reilen en zeilen van het verhuren, makelen en woningopname ken je. Je bent bekend met wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van huurrecht. Ook technisch ben je onderlegd. Je hebt bij voorkeur ervaring met verbeterprincipes als LEAN en je hebt aantoonbare affiniteit met ICT. Daarnaast ben je heel zelfstandig, kun je goed communiceren, toon je lef en doorzettingsvermogen en kun je goed omgaan met weerstand.

Wat bieden we?

Een leuke functie voor een jaar, met mogelijke verlenging. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt maximaal € 3.820,- bruto per maand bij 36 uur per week (volgens schaal H). De arbeidsvoorwaarden uit de CAO Woondiensten zijn van toepassing.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kees Fes, manager Wonen via 024 - 382 01 00. Je motivatiebrief met CV kun je tot vrijdag 22 september 2017 richten aan Rachelle Wijnandts, P&O Adviseur, via p.o@standvastwonen.nl

De vacature is tegelijkertijd intern en extern beschikbaar. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur boven externe kandidaten. De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 4 oktober in de ochtend.

Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden.

< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.