Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Nieuws

10-01-2019 |

Wij zoeken een medewerker KCC!

Met hart voor mensen en wonen

Wij zoeken een medewerker KCC!

Iedere dag nemen huurders, woningzoekenden en zakelijke relaties contact met ons op. Per telefoon, maar ook per mail. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Een mooie uitdaging voor ons. Voor jou ook? Laat het ons weten!

Hiervoor ben je nodig

Ons KCC heeft voornamelijk contact met huurders. Per telefoon en per e-mail, ruim 1.000 keer per week. Minimaal 80% van deze contactmomenten handelt het KCC graag zelf af. Dit doen we op een klantvriendelijke manier. Zo willen we zelf namelijk ook behandeld worden. Veel voorkomende gespreksonderwerpen zijn het huren van een woning (via Entree.nu), huurbetalingen, overlastmeldingen en reparatieverzoeken.

Dit heb je in huis

Je bent klantgericht, communicatief vaardig en maakt gemakkelijk op een prettige manier contact met anderen. Je begrijpt de huurder en de huurder begrijpt jou. Dit zorgt ervoor dat onze huurders tevreden zijn over onze dienstverlening. Je beseft dat we met zijn allen dezelfde doelstelling hebben. Samenwerken is een van je kernkwaliteiten. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en lastige zaken bespreekbaar te maken.

Als je ervaring op een klantcontactcentrum hebt, is dat een pluspunt.

Deze flexibiliteit verwachten we van je

We zijn graag goed bereikbaar, op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Maar niet iedere dag is hetzelfde. Daarom zoeken we een medewerker KCC die gemakkelijk extra uren werkt als het nodig is. Je werkt in een normale week ongeveer 15 uur, verdeeld over twee dagen. Als het nodig is werk je tot ongeveer 28 uur per week. Bij wijze van uitzondering kan het voorkomen dat je maximaal 32 uur per week werkt. Bijvoorbeeld als collega’s ziek zijn, of verlof hebben.

Ons aanbod aan jou

Bij Standvast Wonen werk je in een mooie organisatie die nooit stilstaat, in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega’s. Wij bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  • CAO Woondiensten
  • Salaris van € 2.486 - € 3.019 op basis van 36 uur per week (schaal F)
  • Een vast basisrooster voor gemiddeld 15 uur per week (dit is niet onderhandelbaar)
  • Een min-maxcontract voor 12 tot 32 uur per week, voor 1 jaar

Dit is handig om te weten

  • Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jorik Soer, coördinator Wonen, via telefoonnummer 06-23 57 47 37.
  • Heb je interesse in deze functie? Stuur dan vóór vrijdag 25 januari 2019 je motivatiebrief met CV naar Rachelle Wijnandts, P&O adviseur, p.o@standvastwonen.nl
  • We nemen je sollicitatie alleen in behandeling als we een CV met volledige motivatiebrief van je ontvangen.
  • De gesprekken vinden uiterlijk plaats op donderdag 31 januari 2019.
  • Deze vacature is alléén bedoeld voor sollicitanten, niet voor bedrijven om hun werving-, selectie- of personeelsdiensten aan te bieden.
< terug naar nieuwsoverzicht
 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.