Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Catharinahof - Nijmegen

Wij vernieuwden de Catharinahof en haar 86 huurappartementen in Nijmegen. In januari 2017 startten we met de werkzaamheden. Op vrijdag 7 juli vierden we dat Catharinahof klaar is. In de film die Anthoney Fairley AV Productions maakte, laten we zien wat de werkzaamheden voor de bewoners betekenden, hoe Standvast Wonen en De Variabele hen daarin begeleidden en welke vernieuwingen we in Catharinahof realiseerden. Hier lees je meer over zelfstandig en toch samen wonen in Catharinahof, en dit is de prijslijst.

 

Tristan, Isolde en Huize Rosa

In 2010 bouwden we Tristan & Isolde met 74 zelfstandige sociale huurappartementen. In 2012 namen we het oude verpleeghuis Huize Rosa van de zusters over. Dit verpleeghuis is sinds 2015 geheel vervangen door het nieuwe woongebouw Huize Rosa met 96 zorgwoningen. Hier levert Zorgcentrum Huize Rosa zorg aan bewoners met een zorgindicatie ZZP 4 en hoger. Daarnaast levert Zorgcentrum Huize Rosa op verzoek individuele zorg aan huis bij de bewoners van Tristan & Isolde.

Standvast Wonen eigenaar van Catharinahof

Begin juli 2016 droeg de Congregatie Zusters Dominicanessen van Neerbosch het woongebouw over aan Standvast Wonen die de huidige eigenaar is. Omdat het aantal congregatieleden afneemt en de zusters ouder worden, heeft de congregatie ons gevraagd Catharinahof over te nemen.Catharinahof, Huize Rosa en Tristan & Isolde vormen nu samen een buurt (zorgcontinuüm) waar oudere, religieuze en niet-religieuze bewoners goed samenleven. Ze voelen zich hier veilig, ontmoeten elkaar en kunnen zo zelfstandig mogelijk wonen, met zorg dichtbij.

Nieuws

2e nummer Thuis is uit!


02-10-2018


lees meer >

Ons nieuwe blad Thuis in de buurt is uit


04-06-2018

Vrijdag 1 juni 2018 ontvingen al onze huurders het nieuwe bewonersblad: Thuis in de buurt. In de ...


lees meer >

Ons jaarbericht 2017 staat online


29-05-2018

Via een kort online jaarbericht vertellen we graag wat we in 2017 deden voor onze huurders &eacut...


lees meer >

Beperkte huurverhoging voor ruim 8000 huurders


20-04-2018

Alle huurders ontvingen deze week een brief of e-mail over de aanpassing van hun huur per 1 ...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.