Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

De Hutgraaf - Beuningen

Op donderdag 1 juni 2017 ontvingen de bewoners van 40 nieuwe huurappartementen in De Hutgraaf hun sleutel. De 40 appartementen maken onderdeel uit van de nieuwe wijk De Hutgraaf in Beuningen. De nieuwe wijk verrijst op de voormalige sportvelden van de Beuningse Boys. De woningen wezen we toe aan verschillende huishoudens. Van jong tot oud. En naast de 40 huurappartementen, realiseert Hendriks Bouw en Ontwikkeling in de nieuwe wijk nog eens 101 koopwoningen, waaronder stadsvilla’s, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het merendeel hiervan is al opgeleverd. Wij geloven dat deze mix aan mensen en woningen bijdraagt aan een buurt waar mensen prettig wonen, goed met elkaar samenleven en elkaar ontmoeten. Een vitale buurt dus!

Samen met bewoners onthulden we op 4 juli 2017 het naambord van de wijk én van onze gebouwen.

We zijn trots dat we deze 40 appartementen in Beuningen konden realiseren

Want met de toevoeging van deze appartementen vergroten we het aantal woningen betaalbare woningen. En dat is en blijft onze belangrijkste taak. En we zorgen voor meer doorstroming in Beuningen. 13 van de nieuwe bewoners in de Hutgraaf lieten namelijk een huurwoning van ons achter. Deze woningen zijn dus beschikbaar gekomen voor andere woningzoekenden.

We wezen de appartementen toe aan een mix van mensen

In totaal wezen we zeven appartementen aan starters toe. Vier via loting en nog eens drie via het aanbodmodel. Drie appartementen wezen we toe aan kandidaten vanuit het Beuningse proefproject ‘van groot naar beter’. Het gaat om 65+ huurders die een eengezinswoning achterlaten in Beuningen. Door verhuizing naar de Hutgraaf kwamen er zo grote eengezinswoningen vrij voor andere woningzoekenden. In totaal kregen negen woningzoekenden voorrang op de appartementen omdat zij een indicatie voor een levensloopgeschikte woningen hadden.
   

 

Nieuws

Onderzoek woonlasten van start


18-06-2018

Wij vinden het belangrijk dat iedereen betaalbaar kan wonen. Dit betekent dat de huur en andere w...


lees meer >

Ons nieuwe blad Thuis in de buurt is uit


04-06-2018

Vrijdag 1 juni 2018 ontvingen al onze huurders het nieuwe bewonersblad: Thuis in de buurt. In de ...


lees meer >

Ons jaarbericht 2017 staat online


29-05-2018

Via een kort online jaarbericht vertellen we graag wat we in 2017 deden voor onze huurders &eacut...


lees meer >

Beperkte huurverhoging voor ruim 8000 huurders


20-04-2018

Alle huurders ontvingen deze week een brief of e-mail over de aanpassing van hun huur per 1 ...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.