Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

De Hutgraaf - Beuningen

In het project De Hutgraaf realiseert Standvast Wonen 40 sociale huurappartementen. De 40 appartementen maken onderdeel uit van de nieuwe wijk De Hutgraaf in Beuningen. De Hutgraaf komt op de voormalige sportvelden van de Beuningse Boys. De nieuwe woonwijk krijgt een ruime opzet met een centraal park als kloppend hart en ligt vlakbij het centrum. Er komt een mix aan woningen waar zowel starters als ouderen kunnen wonen. Naast de 40 sociale huurappartementen, realiseert Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss een variatie aan koopwoningen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en stadsvilla's. Deze mix aan woningen draagt bij aan een vitale buurt. In totaal komen er in de nieuwe wijk 140 ruime energiezuinige nieuwbouwwoningen. 

   

Huurders

Voor jong en oud.

Woningen

De appartementen zijn vooral geschikt voor de kleinere huishoudens, zowel voor jong als oud. Omdat ze dichtbij het centrum liggen én levensloopgeschikt zijn, zijn ze vooral geschikt voor oudere bewoners. Woningzoekenden met een indicatie voor een levensloopgeschikte woning, krijgen voorrang op deze appartementen.

31 appartementen hebben een huurprijs van € 592 en 9 appartementen hebben een huurprijs van € 675 per maand exclusief € 50,09 servicekosten. Zes woningen wijzen we via het lotingmodel toe. Zo hebben starters meer kans.

Locatie

De twee complexen met de in totaal 40 sociale huurappartementen liggen evenwijdig aan elkaar op de hoek van de Burgemeester Gerardtslaan en de Houtduiflaan in Beuningen.

Bouw

Start bouw in mei 2016, oplevering naar verwachting half juni 2017.

Verhuur

We boden de woningen van 31 januari 2017 tot en met maandag 6 februari 2017 te huur aan op www.entree.nu. Reageren is niet meer mogelijk. Wij selecteren nu de kandidaten en verhuren de woningen.

Brochure

Klik hier om de brochure te bekijken. Naast alle huurprijzen bekijk je hier alle plattegronden van de verschillende appartementen en de specificaties van de keuken, badkamer en toilet. Klik hier om snel te zien waar de appartementen liggen, wat de oppervlakten zijn, de huurprijzen en hoe ze toegewezen worden.

Bereken of je huurtoeslag krijgt
Maak een proefberekening op de website van de Belastingdienst.
Vul voor een appartement in de Hutgraaf bij servicekosten
€ 22,00 in. Dit zijn de zogenaamde subsidiabele servicekosten.

Samenwerking

Standvast Wonen, Hendriks Projectontwikkeling B.V., Hendriks Bouwbedrijf Oss B.V.

Bijzonderheden

Standvast Wonen koopt de 40 appartementen van Hendriks Projectontwikkeling B.V. omdat deze voorzien in de behoefte aan middelgrote levensloopgeschikte appartementen met lift in de kern van Beuningen, waar De Hutgraaf onder valt. Een groot deel van de appartementen is levensloopgeschikt. Dit betekent dat wanneer bewoners minder mobiel worden, zij hier comfortabel kunnen blijven wonen.

Nieuws

Zó mooi worden de nieuwe huurwoningen in de Ahornstraat en Lijsterbesstraat


22-06-2017

Het ontwerp is klaar en KlokGroep gaat aan de slag met de nieuwbouw. De bewonersadviescommissie, ...


lees meer >

Ônder Onnes is klaar!


13-06-2017

Dinsdag 13 juni vierden we dat samen met meer dan 140 buurtbewoners en diverse medewerkers van be...


lees meer >

40 nieuwe bewoners vinden hun plek in de Hutgraaf


31-05-2017

Het was vanmiddag gezellig druk bij ons op kantoor. We ontvingen namelijk alle nieuwe bewoners va...


lees meer >

Verslag Samen een belang in wonen


18-05-2017

Wij vinden het belangrijk dat onze huurders invloed hebben op hoe wij als Standvast Wonen ons wer...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.