Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

De Hutgraaf - Beuningen

Op donderdag 1 juni 2017 ontvingen de bewoners van 40 nieuwe huurappartementen in De Hutgraaf hun sleutel. De 40 appartementen maken onderdeel uit van de nieuwe wijk De Hutgraaf in Beuningen. De nieuwe wijk verrijst op de voormalige sportvelden van de Beuningse Boys. De woningen wezen we toe aan verschillende huishoudens. Van jong tot oud. En naast de 40 huurappartementen, realiseert Hendriks Bouw en Ontwikkeling in de nieuwe wijk nog eens 101 koopwoningen, waaronder stadsvilla’s, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het merendeel hiervan is al opgeleverd. Wij geloven dat deze mix aan mensen en woningen bijdraagt aan een buurt waar mensen prettig wonen, goed met elkaar samenleven en elkaar ontmoeten. Een vitale buurt dus!

Samen met bewoners onthulden we op 4 juli 2017 het naambord van de wijk én van onze gebouwen.

We zijn trots dat we deze 40 appartementen in Beuningen konden realiseren

Want met de toevoeging van deze appartementen vergroten we het aantal woningen betaalbare woningen. En dat is en blijft onze belangrijkste taak. En we zorgen voor meer doorstroming in Beuningen. 13 van de nieuwe bewoners in de Hutgraaf lieten namelijk een huurwoning van ons achter. Deze woningen zijn dus beschikbaar gekomen voor andere woningzoekenden.

We wezen de appartementen toe aan een mix van mensen

In totaal wezen we zeven appartementen aan starters toe. Vier via loting en nog eens drie via het aanbodmodel. Drie appartementen wezen we toe aan kandidaten vanuit het Beuningse proefproject ‘van groot naar beter’. Het gaat om 65+ huurders die een eengezinswoning achterlaten in Beuningen. Door verhuizing naar de Hutgraaf kwamen er zo grote eengezinswoningen vrij voor andere woningzoekenden. In totaal kregen negen woningzoekenden voorrang op de appartementen omdat zij een indicatie voor een levensloopgeschikte woningen hadden.
   

 

Nieuws

We zoeken een opzichter


11-12-2017

Beschik jij over de ervaring van toezichthouden op planmatig onderhoud, vastgoed en energie? Kun ...


lees meer >

Woonpunt december is uit


11-12-2017

Het najaarsnummer van Woonpunt is uit! In dit nummer onder andere:


lees meer >

We verhuren nieuwe woningen in de Handelskade, Malvert en Hengstdal!


08-12-2017

Op drie plekken in Nijmegen verhuren we in 2018 nieuwe woningen.


lees meer >

We zoeken meedenkers!


07-12-2017

We werken aan een nieuwe manier van overleggen met onze huurders. Dat vertelden we al in het Woon...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.