Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Handelskade - Nijmegen

In het project Handelskade realiseert Standvast Wonen 179 huurwoningen. Hier stonden tot voor kort het kantoor en de drukkerij van De Gelderlander. De Handelskade wordt een aantrekkelijke en levendige buurt om te wonen, te werken en te ontspannen: werelds wonen in Nijmegen! We hebben al onze huurwoningen in Handelskade verhuurd.

De komende 15 jaar verrijst aan de Nijmeegse Waalhaven een volledig nieuw stadsdeel: Waalfront. Dit oude industriegebied ligt direct aan de Waal en grenst aan de historische binnenstad. Eind december 2013 is de start van de ontwikkeling van het Waalfront ingeluid en in maart 2014 vond de officiële start bouw plaats. Aan het Waalfront worden tot en met 2030 zo’n 2.000 woningen, horeca en voorzieningen ontwikkeld. Het project Handelskade bestaat uit 9 gebouwen en is onderdeel van het Waalfront. Van de 534 huur- en koopappartementen biedt Standast Wonen 165 appartementen aan als sociale huurwoningen en 14 in de vrije huursector.

Over het Waalfront

De komende jaren krijgt het gebied Waalfront, aansluitend op de binnenstad en gelegen langs de Waal in Nijmegen, een geheel nieuw uiterlijk. Er komen zo’n 2.000 woningen met bijbehorende voorzieningen, die tot en met 2030 gefaseerd ontwikkeld worden. De gebiedsontwikkeling is een samenwerking tussen Gemeente Nijmegen en Bouwfonds Ontwikkeling, waarin beide partijen een aandeel van 50 procent hebben. Kijk voor meer informatie op www.waalfrontnijmegen.nl.

Bewoners
 

Huurders en kopers, jong en oud, diverse inkomens

Woningen

 

De 534 koop- en huurappartementen in Handelskade variëren van lofts en speels ingedeelde startersappartementen, tot luxe appartementen met uitzicht over de Waal. De grootte van de appartementen loopt uiteen van 40 m2 tot 165 m2. Op de begane grond worden ateliers en woon/werkwoningen gerealiseerd. Daarnaast bestaat het project uit circa 2.800 m2 commerciële ruimte (waaronder horeca), een parkeergarage voor bewoners en een binnentuin. Het geheel wordt aangesloten op de stadsverwarming. 

Huurwoningen via Standvast Wonen
Van de 534 appartementen biedt Standvast Wonen 165 appartementen aan als sociale huurwoningen en 14 in de vrije huursector. Deze 179 huurappartementen bevinden zich in de gebouwen Dock I, Dock II, Havenkraan,  Hezelpoort II en Kompas. De huurprijzen variëren van
€ 378,- tot € 1.100,- per maand exclusief servicekosten. De woonoppervlaktes variëren ongeveer van 36 m² tot ongeveer 114 m². De appartementen hebben één, twee of drie slaapkamers, een inpandige berging en een berging en eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Alleen de woningen in gebouw Hezelpoort II hebben geen eigen parkeerplaats.

Locatie

Bouw

Divers

Verhuur

Verhuurd:

Al onze 179 huurwoningen op Handelskade zijn verhuurd.

  • Kompas: alle 24 woningen met één slaapkamer, gelegen aan de haven, zijn verhuurd. De verhuur startte vrijdag 12 januari 2018 via www.entree.nu.

  • Dock I: alle 16 sociale huurwoningen zijn verhuurd. Reageren kon van vrijdag 6 november t/m zondag 15 november 2015 via www.entree.nu.

  • Havenkraan: alle 37 sociale huurappartementen zijn verhuurd. De verhuur startte vrijdag 26 februari t/m zondag 6 maart 2016 via www.entree.nu.

  • Havenkraan: alle 5 vrije sector huurappartementen zijn verhuurd (Kaaisjouwerskade).

  • Dock II: alle 51 sociale huurappartementen zijn verhuurd. Reageren kon van donderdag 15 december tot maandag 26 december 2016 via www.entree.nu.

  • Dock II: alle 11 vrije sector huurwoningen met twee verdiepingen, twee slaapkamers en een terras grenzend aan de binnentuin zijn verhuurd.

  • Hezelpoort II: alle 33 woningen met één slaapkamer zijn verhuurd. Reageren kon van vrijdag 1 september tot en met zondag 10 september via www.entree.nu.

Samenwerking

Standvast Wonen, Bouwfonds Ontwikkeling en Syntrus Achmea Real Estate & Finance realiseren samen 534 appartementen en circa 2.800 m2 commerciële ruimte (waaronder horeca) aan de Handelskade in Nijmegen, onderdeel van het Waalfront. De appartementen zijn verdeeld over 9 gebouwen, ontworpen door 3 architectenbureaus: Vera Yanovshtchinsky architecten, Mulleners + Mulleners en Studioninedots.

Bijzonderheden

Op dit moment geen.

Informatie

Kijk op www.handelskade.nu

Nieuws

Onderzoek woonlasten van start


18-06-2018

Wij vinden het belangrijk dat iedereen betaalbaar kan wonen. Dit betekent dat de huur en andere w...


lees meer >

Ons nieuwe blad Thuis in de buurt is uit


04-06-2018

Vrijdag 1 juni 2018 ontvingen al onze huurders het nieuwe bewonersblad: Thuis in de buurt. In de ...


lees meer >

Ons jaarbericht 2017 staat online


29-05-2018

Via een kort online jaarbericht vertellen we graag wat we in 2017 deden voor onze huurders &eacut...


lees meer >

Beperkte huurverhoging voor ruim 8000 huurders


20-04-2018

Alle huurders ontvingen deze week een brief of e-mail over de aanpassing van hun huur per 1 ...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.