Je kunt de grootte van de letters op je computerscherm zelf instellen.

Manier 1

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op je muis om te vergroten en te verkleinen.Manier 2

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de + voor grotere letters of de - voor kleinere letters.Standaardgrootte herstellen

Houd de CTRL-toets op je toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de 0 (nul).

 

Tonder en Vulder - Nijmegen

Op de hoek van de 53e straat in Malvert komen twee nieuwe woongebouwen met vijftig sociale huurappartementen: Tonder en Vulder. Hier kunnen mensen ook op latere leeftijd zelfstandig wonen. Half januari 2018 willen we beginnen met de bouw. Architectenbureau Visser en Bouwman ontwierp de woongebouwen, Hoedemakers bouwt ze en de gemeente Nijmegen werkt aan de woonomgeving. Als alles volgens planning verloopt, wonen de bewoners vóór de kerst van volgend jaar in hun nieuwe huis. 

De afgelopen jaren vernieuwden we stap-voor-stap dit deel van Malvert. In 2015 bouwden we De Wollewei. Hier wonen mensen die door hun dementie niet zelfstandig kunnen wonen. Het jaar daarvoor renoveerden we 120 maisonnettes. En we sloopten een aantal woongebouwen op de hoek van de 53e straat, bij de Hatertse brug. Op die plek bouwen we in 2018 de vijftig sociale huurappartementen in twee woongebouwen. Met deze drie stappen dragen we bij aan een vitale buurt in Dukenburg.

Bewoners

Huurders, jong en oud.

Woningen

50 sociale huurappartementen.

Vulder heeft drie verdiepingen met 21 appartementen. Tonder heeft acht verdiepingen met 29 appartementen. De appartementen zijn levensloopbestendig. Dat betekent dat ze voldoen aan een aantal eisen waardoor mensen er ook op latere leeftijd goed kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat de appartementen geschikt zijn voor rollators. En de deuren van de centrale ingang elektrisch open en dicht gaan.
 
Een aantal woningen heeft een oppervlakte van 65 m² en 1 à 2 slaapkamers. Andere appartementen hebben een oppervlakte van 75 m² en 2 slaapkamers. De huurprijzen liggen tussen € 592 en € 710 (prijs in 2017). Dat is zonder servicekosten. Alle bewoners hebben straks een videofoon in hun woning. En een eigen berging onder het gebouw. Op het dak van Vulder en in de zuidgevel van Tonder komen zonnepanelen.

Locatie

 

Bouw

Vóór de kerst van 2017 maakt de gemeente de grond klaar voor de bouw. Half januari 2018 willen we starten met bouwen. Als alles volgens planning gaat, verhuizen de bewoners vóór de kerst van 2018 naar hun nieuwe huis. Ook de groene woonomgeving is dan voor een groot deel klaar.

Verhuur

Na de zomer van 2018 bieden we de appartementen te huur aan via Entree.

Samenwerking

In juli 2017 kozen we voor het consortium van aannemer Hoedemakers en architectenbureau Visser en Bouwman. Zij bouwen de vijftig appartementen in Malvert in Nijmegen. Daarnaast ontwikkelen we samen met de gemeente het openbare en vooral groene gebied dat om de woningen ligt.

Bijzonderheden

Met de nieuwe huurappartementen bieden we mensen een kans om in hun buurt te blijven wonen. Bewoners uit Malvert of ergens anders in Dukenburg willen bijvoorbeeld graag naar een appartement verhuizen, maar dan wel in hun vertrouwde buurt. Met uitzicht over de wijk en het water, wonen in het groen. De appartementen zijn geschikt voor een mix aan mensen: diverse leeftijden, alleen of samen, met of zonder zorg.

Informatie

Je kunt hieronder het belangstellingsformulier invullen. We zetten je dan op een lijst. Als we meer informatie over Tonder en Vulder hebben, hoor je dat van ons.

 Belangstellingsformulier Tonder en Vulder in Malvert 

 

Velden met een * moet je invullen

Nieuws

Onbezorgd wonen en ouder worden in Nijmegen-Oost?


16-03-2018

Samen met Dienstencentrum OBG en Woningbouwstichting De Gemeenschap organiseren we een open dag i...


lees meer >

Wij zoeken een assetmanager die ons bestaand bezit laat renderen!


15-03-2018

Versta jij de kunst om te sturen op vastgoed rendement? En kun je een goede tactische vertaalslag...


lees meer >

Wij zoeken een vastgoedontwikkelaar met affiniteit voor verduurzaming!


15-03-2018

Signaleer jij mogelijkheden en kansen in de markt? En vertaal je deze in concrete concepten voor ...


lees meer >

We ondertekenden prestatieafspraken met de gemeenten Beuningen en Druten


14-03-2018

Maandag 5 maart ondertekenden we de prestatieafspraken met de gemeente Druten. En op dinsdag 13 m...


lees meer >
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.